VIDEO/ Ngiste makinën i d ehur, dë nim shembullor për 20 vjeçarin

0
162

Prania e p olicisë e ka kthjelluar këtë 20 vjeçar, i cili ngiste makinën i d ehur me rreth 35 mik rogr amë mbi no rmën e lejuar.

Craig Posonby-Burl e parkoi dy herë makinën e tij në një p arking të Gloucestershire, por në fu nd iu pe zullua patenta për 14 muajit e ardhshëm.

Kjo pasi kamerat e si gu risë e pikasen teksa makina e drejtuar nga 20 vjeçari kaloi semaforin teksa tregonte dritën e kuqe, ndërsa më pas u pë rplas me një bo rdurë. Ngjarja ndodhi më 2 tetor në Parkun e Birrarisë në Cirencester, kur Craig fillimisht e kaloi semaforin dhe më pas p arkoi, por makina e tij nisi të lëvizë, duke u ndalur vetëm nga bordura.

Për fatin e tij të k eq, një makinë p olicie u shfaq aty pranë dhe nisi procedurat ku ndër djaloshit. Pasi rezultoi me 51 mik rog ramë a lk ool në 100 mililitra frymë, Craig u shoqërua në rajonin më të afërt p oli cor, ku më pas iu hoq patenta për 1 vit e dy muaj.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7601037/Drink-driver-arrested-car-rolls-car-park-police.html#v-3871705770420945258

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP