“Të qeshësh dhe të q ash”, atletja bëhet g azi i botës

0
294

D ështimi në një d isiplinë sportive është prezent në çdo moment.

Gjithsesi, d ështimi i atletes suedeze, Angelica Bengtsson ka qënë sa i dh imbshem ashtu edhe komik. Teksa po tentonte të kryente provën e kërcimit për së larti në Kampionatin Botëror që po zhvillohet në Katar, 26 vjeçares iu thye shkopi dhe për pak t heu kokën.

Pas sprintit, Bengtsson tentoi të hidhej mbi pengesën 4,80 metra. Megjithatë, shkopi nuk iu përgjigj, për tu thyer në mes. Kjo shkaktoi të qeshura tek të pranishmit, ndërsa atletja ra në një zonë që nuk pësoi dëmtime. Për këtë, ajo e përsëriti provën, por dështoi për ta kaluar.