“Pl as skan dali”, kryebashkiaku në org ji me prost ituta në jaht

0
219
Foto ilustruese

Kryebashkiku i qytetit hungarez Gyor Zsolt Borkai është përfshirë në një ska ndal se ksual, i cili përhapur në rrugët virale në rrjetet sociale.

Ish-presidenti i Komitetit Olimpik hungarez shfaqet në një or gji me 3 pros tituta dhe biznesmenin Zoltan Rakosfalvy në një jaht në ujërat e Kroacisë. Në video shihet si kryebashkiaku hungarez kryen marrë dhënie se ksuale me njërën nga pros titutat. Mësohet miku i tij Zoltan ka përfituar favore nga kryabshkiaku Borkai, duke blerë një tokë bujqësore me çmim të ulët nëpërmjet një kompanie ‘’offshore’’ dhe më pas e ka shitur me një çmim shumëfish të shtrenjtë.

Videoja kompromentuese u publikua nga një person me emrin e koduar “Avokati i Djallit’’, i cili pretendon se ka punuar si avokat i disa politikanëve të partisë në pushtet ‘’Fidesz’’.

Kryebashkiaku hungarez Borkai kërkoi falje publike në një televizion lokal, por pretendoi se disa prej filmimeve janë të manipuluara. Ai është i martuar dhe baba i dy fëmijëve. Partia që mbështet Borkain në zgjedhjet lokale deklaron se nuk mund të shprehet për çështjet private.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP