Arratisja e p.olitikanes nga b.urgu ngjan me skenat e filmave a.ksion, u l.ëshua me litar në rrugë

0
203

Aida Merlano, 43-vjeçe, njihet si politikane në Kolumbi që është d.ënuar me bu.rgim për blerje të v.otave, kurse tani është bërë kryelajm i mediave botërore për shkak të mënyrës së ar.ratisje nga b.urgu.

Kongresistja e dikurshme është ar.ratisur nga b.urgu gjatë të mërkurës, pasi i është lejuar që ta vizitojë stomatologun, transmeton Telegrafi.

Ajo kishte shf.rytëzuar rastin dhe kështu me litar kishte zbritur, kurse kalimtarët e rastit nuk e dinin se çfarë po ndodhte – madje e ndihmuan të ngritet në këmbë.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/PGqEUlf6gGA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>